Ești pregătit ca și tu să devii membru al echipei Splendid?

Contactează-ne!

Caută și respectă originalul

Prin cumpărarea originalului Splendid®Fillair hyaluron Pen, pe lângă o trusă pentru inițierea tratamentului și un curs de pregătire pentru aplicare, asigurăm suport marketing complet pentru cumpărătorii noștrii!

Evitați să utilizați imitații de calitate inferioară ale produsului, fiindcă tratamentele efectuate cu acestea, pot fi periculoase clienților!

Pachetul conține:

  • Originalul Splendid® FillAIR hyaluron pen* este un aparat cu Certificat CE si 12 luni garanție cu schimbarea produsului în cazul defecțiunii.
  • curs de pregătire cu o durată de 1 zi (cu training teoretic și practic pentru umplerea ridurilor)
  • curs pentru avansați cu o durată de 1 zi (cu training teoretic și practic pentru augmentarea buzelor)
  • pachetul de bază complet (10 ml de acid hialuronic, 10 buc. module, 10 buc. module pentru alimentare, 10 buc. unitate cap cauciuc, sterilizant pentru dispozitiv și piele, 100 buc. mănuși din cauciuc)
  • suport complet de marketing.
  • declarație de consimțământ și material de prezentare pentru viitorii clienți și colaboratori
  • materialul didactic complet care constituie proprietate intelectuală protejată de licență germană***, care va fi predat în format electronic
  • 1 pendrive inscripționat cu logo-ul Splendid® FillAIR hyaluron pen, care va conține materiale scrise și fotografii, care te vor ajuta în muncă și în activitatea de marketing.
  • pentru cumpărătorii noștrii în afară de toate acestea, asigurăm un discount de cca. 30% pentru achiziționarea tuturor accesoriilor necesare originalului Splendid® FillAIR hyaluron pen și pentru toate produsele necesare tratamentului.

Originalul Splendid® FillAIR hyaluron pen este un aparat de precizie, cu Certificat CE care funcționează pe principii mecanice-manuale. Acest aparat realizează presiune constantă datorită mecanismului de înfășurare. Doar astfel se poate asigura ca traumatismele suferite de tegument cu ocazia introducerii materialului și defectarea aparatului să fie diminuate la maxim. În mod intenționat NU au fost alese aparate electronice, pentru că aceste aparate nu îmtâmplător nu s-au răspândit în Europa de vest. Dintre miile de furnizori care folosesc produsele a sutelor de firme, de exemplu în Germania doar două dintre firme oferă aparate electronice. Am cumpărat și noi aparate electronice, să avem o bază de comparație, pentru că doar astfel putem să formulăm opinia noastră reală, furnizând cele mai bune produse cumpărătorilor noștri. Cu ocazia testării aparatelor ne-am convins că orificiul de intrare a materialului este mai mare decât în cazul pen-ului clasic manual și aparatul produce o rezonanță ridicată care este foarte neplăcută pentru client. Mai presus de acestea utilizarea aparatului este îngreunată de cablul electric al acestuia prin care aparatul trebuie legat la tensiune, fapt care produce dificultăți în executarea tratamentului, iar fiind vorba de un aparat electric probabilitatea apariției unei defecțiuni este mai mare.

Garanție pentru aparat de schimb; în cazul în care aparatul tău prezintă vreo defecțiune în ziua următoare îți vom trimite un aparat de schimb prin curier, astfel tu vei putea lucra în continuare în aceleași condiții, până ce aparatul tău va fi reparat sau schimbat. Vom face tot posibilul pentru a evita situațiile în care clientela Dvs. să nu primească serviciile solicitate, iar Dvs. din această cauză să trebuiască să înregistrați pierderi materiale.

Noi punem accentul pe profesionalism! Credem că orice aparat valorează cât valorează cunoștințele profesionale ale aceluia, care le utilizează! Datorită acestui fapt, am cumpărat materialul didactic de la acea firmă germană, care comercializează și organizează cursuri de pregătire de mai mulți ani în domeniul umplerii ridurilor și a buzelor cu hyaluron pen. Împreună cu materialul educativ, aceștia ne-au împărtășit și experiența multor ani și a miilor de tratamente efectuate cu succes. Astfel suntem capabili de a te pregăti în mod adecvat pentru munca cu Hyaluron pen. Scopul nostru este să ai succes în muncă, prin faptul de a putea lucra frumos și pe termen lung, iar pentru aceasta noi vom acorda întregul nostru sprijin.

Stick-ul de memorie (Pendrive) inscripționat cu logoul originalului Splendid® FillAIR hyaluron pen, pe care vei primi materialele scrise și fotografiile


INTREBARI SI RASPUNSURI

De ce este nevoie de un curs de pregătire format din mai multe trepte?

În cadrul cursului de pregătire, format din mai multe trepte vei avea posibilitatea de a învăța utilizarea aparatului în mod complet, eficient din punct de vedere al cheltuielilor și în siguranță. Tocmai datorită acestui aspect, în cadrul cursului de bază utilizăm doar acid hialuronic degradabil, iar umplerea buzelor va fi însușită doar în cadrul treptei pentru cei avansați, iar pentru această procedură vom utiliza acid hialuronic cu legături chimice încrucișate.

Pot să aflu cumva dacă în zona mea este încă cineva care participă la curs?

Pe siteul www.hyaluronpen.ro afișăm numele fiecărui absolvent al cursului. Sperăm că în curând și tu te vei afla în rândul acestora!

Design-ul modern și elegant este încoronat de stratul de aur de 24K! Pentru originalul Splendid® FillAIR hyaluron pen vă recomandăm produsele de acid hialuronic din gama IRI FILLER.

Care este durabilitatea tratamentului?

Durabilitatea tratamentului depinde de tipul de acid hialuronic utilizat. În cazul acizilor nucleici IRI FILLER cu legături chimice încrucișate, producătorul promite o durabilitate care se extinde de-alungul unui termen de 4-18 luni. Pentru informații contactează-ne pe nr. de tel.: 0744 292 543, sau prin e-mail: contact@hyaluronpen.ro

Eficiența tratamentului administrat poate atinge nivelul tratamentelor cu ac, aplicate de către medici?

Tratamentul este exact la fel de eficient cum sunt tratamentele efectuate cu ac pentru umplerea ridurilor și a buzelor, doar că acest tratament nu utilizează acul și nu apare durerea.

Ce înseamnă exact suportul marketing?

Pentru fiecare dintre cumpărătorii noștrii asigurăm suport marketing care conține material foto pentru reclame și afișarea pe siteul nostru www.hyaluronpen.ro ale datelor dvs. cu nume și date de contact: adresă, nr. telefon și chiar poză. Organizăm în mod regulat campanii cu scopul dezvoltării brandului.

Materialele scrise și materialele sub formă de imagini vor fi predate cursanților noștri în cea mai modernă formă, stocate pe un stick de memorie (pendrive) care poartă logo-ul Splendid FillAIR hyaluron pen, însă nici după predarea acestora, noi nu te vom părăsi, caută-ne cu încredere!

De ce să aleg Splendid FillAIR hyaluron pen?

Splendid FillAIR hyaluron pen aparține mărcii înregistrate Splendid. Splendid FillAIR hyaluron pen este un produs încercat care a primit Certificat CE. Produsul elimină metarialul utilizat pentru umplere și datorită stratului de aur de 24 de karate în mod sigur nu va provoca nici un fel de reacție alergică.

Am nevoie de orice fel de pregătire prealabilă pentru a-mi însuși utilizarea Splendid FillAIR hyaluron pen?

Pentru a vă însuși utilizarea aparatului este neaparat nevoie de însușirea unor cunoștințe în mod prealabil! Este necesară cunoașterea structurii straturilor componente ale tegumentului și cunoașterea unor informații elementare de anatomie.