Politica de Retur

Conditii de retur

Aveţi întotdeauna dreptul de a anula comanda în termen de 14 de zile calendaristice. Perioada de anulare a comenzii începe din ziua livrării ultimului produs al comenzii dumneavoastră.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeasi stare în care a fost livrat, cu toate componentele şi accesoriile primite la cumpărare, cu etichetele intacte şi fără a prezenta urme de folosire, deteriorare sau uzură şi va fi însoțit de factura fiscală şi chitanță.

Modalitatea cea mai simplă de a vă exercita dreptul de anulare a comenzii este să completaţi Formularul de retur inclus în colet şi să ne returnaţi produsele, utilizând Eticheta de transport pentru returnare furnizată de noi.

Returnarea produselor se face prin Fan Curier. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către dumneavoastră.

După ce vom primi returul expediat de dumneavoastră la depozitul nostru, vă vom trimite o notificare privind returul printr-un e-mail care confirmă recepționarea coletului.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face în termen de cel mult 30 zile de la confirmarea returului prin virament bancar în contul IBAN completat de dumneavoastră în Formularul de retur.

! Cursurile achizitionate nu intra sub incidenta acestei politici de retur. Odata achizitionate, cursurile nu se mai pot returna.

Meniu