Termeni si Conditii

1. DEFINITII GENERALE

ComerciantROYAL MEDICAL DEVICES SRL

Client – Orice persoana fizica cu varsta peste 16 ani sau orice entitate juridica care obtine acces la continutul magazinului online si care necesita crearea si utilizarea unui cont.

Utilizator – Orice persoana fizica cu varsta peste 16 ani sau orice entitate juridica, care prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice ale site-ului si la sectiunea Termeni si Conditii.

Site – site-ul https://hyaluronpen.ro/ si subdomeniile sale, inclusiv magazinul online.

Cont  – Sectiunea din site alcatuita dintr-o adresa de email si o parola ce permite utilizatorului atat crearea si transmiterea comenzilor, cat si obtinerea altor informatii specifice magazinului online. Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse pentru crearea contului sunt corecte, complete si de actualitate.

Contract – reprezinta Contractul incheiat la distanta dintre Comerciant si Client fara prezenta fizica simultana a Comerciantului si, respectiv, a Clientului.

2. PRODUSELE

Toate produsele comercializate prin intermediul site-ului sunt destinate clienților, persoane fizice și juridice.

3. TARIFE

Toate tarifele aferente produselor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

4. COMENZILE

Dupa validarea comenzii veți primi un email de confirmare cu datele produselor pe care doriți să le achiziționați de pe site-ul nostru.

Anularea Comenzii de catre Comerciant/Vanzator

Comerciantul poate anula Comanda efectuata de Client, în urma unei notificări transmise Clientului, fără nicio obligație a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată pretinde celeilalte daune-interese, în urmatoarele situatii:

  • Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului de Client, in cazul in care s-a optat pentru plata online a comenzii efectuate;
  • Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de plati agreat de Comerciant;
  • Datele furnizate sunt incomplete si/sau incorecte.
5. PLATA

Plata comenzii se poate face prin următoarele moduri:

a) Card bancar – Plata online prin procesatorul de plati Netopia Payments.

6. LIVRARE

Livrarea produselor se va face prin Fan Curier.

7. POLITICA DE RETUR
8. LIMITARE SI RESPONSABILITATI

(1) Pozele produselor afisate in magazinul online sunt orientative, ROYAL MEDICAL DEVICES SRL nu isi asuma nicio responsabilitate pentru eventualele inadvertente.

(2) ROYAL MEDICAL DEVICES SRL verifica si actualizeaza la intervale regulate in timpul orarului de functionare stocul produselor comercializate prin magazinul online. Cu toate acestea, datorita dinamicii vanzarilor, ROYAL MEDICAL DEVICES SRL nu isi asuma nicio responsabilitate si nu ofera nicio garantie ca prezentul continut este de actualitate, corect sau complet.

(3) ROYAL MEDICAL DEVICES SRL nu isi asuma nicio reponsabilitate pentru continutul si functionalitatea paginilor magazinului online, accesate prin intermediul altor hyperlinkuri, raspunderea purtand-o integral proprietarii acestora.

(4) ROYAL MEDICAL DEVICES SRL isi declina orice raspundere pentru pierderi sau pagube inregistrate in utilizarea si functionalitatea produselor comercializate prin intermediul magazinului online, pierderi ale afacerii, a unor contracte, pierderi de venituri sau economii anticipate, pentru costuri si cheltuieli majorate sau daune indirecte, pierderi sau daune subsecvente ori pierderi sau daune speciale.

9. FORTA MAJORA
  • Forta majora este constatata de catre o autoritate competenta.
  • Forta majora exonereaza partile contractante de indeplinirea obligatiilor asumate prin prezentul contract, pe toata perioada in care acesta actioneaza.
  • Indeplinirea contractului va fi suspendata in perioada de actiune a fortei majore, dar fara a prejudicia drepturile ce li se cuveneau partilor pana la aparitia acesteia.
  • Partea contractanta care invoca forta majora are obligatia de a notifica celeilalte parti in termen de 7 zile calendaristice de la data naterii unui asemenea caz, urmata de transmiterea certificatului emis de
  • Camera de Comert si Industrie ce avizeaza existenta cazului de forta majora intr-un termen de maximum 15 zile de la aceeasi data.
  • In cazul aparitiei unei situatii de forta majora, partile contractante se obliga sa depune diligentele necesare, in vederea diminuarii efectelor produse de un asemenea eveniment.
10. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

ROYAL MEDICAL DEVICES SRL este detinatorul site-ului de fata. Fotografiile, inregistrarile video, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea ROYAL MEDICAL DEVICES SRL sau a unor terti care au autorizat ROYAL MEDICAL DEVICES SRL sa le utilizeze.

Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus mentionat si/sau imaginilor/documentelor/inregistrarilor video care sunt reproduse pe site sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.

Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor imagini, lucrari si modele care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la ROYAL MEDICAL DEVICES SRL, este strict interzisa si constituie INFRACTIUNE ce se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

11. LEGEA APLICABILA / JURISDICTIA

(1) Prezentul contract este supus legii romane.

(2) Partile vor face toate eforturile pentru a rezolva pe cale amiabila, prin tratative directe, orice neintelegere sau disputa care se poate ivi in cadrul sau in legatura cu indeplinirea contractului.

(3) Daca dupa 15 zile de la inceperea acestor tratative partile nu reusesc sa rezolve pe cale amiabila divergenta contractuala, fiecare poate solicita ca disputa sa se solutioneze de catre Curtea de Arbitraj de pe langa Camera de Comert si Industrie Cluj in conformitate cu regulamentele si legislatia romana in vigoare. Decizia Curtii de arbitraj de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei din Cluj-Napoca va fi definitiva si obligatorie pentru ambele Parti.

(4) In cazurile de necompetenta ale Curtii de Arbitraj de pe langa Camerta de Comert si Industrie, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor judecatoresti competente de pe raza teritoriala a ROYAL MEDICAL DEVICES SRL.

Meniu